Hallo allemaal! Leuk dat jullie je komen melden voor een stukje over wonen en wat daar ook maar bij hoort. Vandaag gaat het over dat ik een Voordeelmat ik zal even toelichten waarom! Ik ben laatst samen met mijn bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie en het was aan mij om iets aan het stoffige interieur te doen! Zo kreeg ik een bepaald budget mee van mijn baas om allerlei leuke spulletjes mee te halen voor het nieuwe pand! Ik vond dit echt een leuke opdracht aangezien ik er wel van hou om eens in winkels te kijken wat ze allemaal in het assortiment hebben. 

De dingen die ik allemaal gekocht had! Mars-ca.-120-x-180-cm1-150x150 Twister-014-grijs1-150x150 Voorraad-150x150

Ik heb veel verschillende dingen gehaald denk daar bij aan potten voor planten nieuw bestek en noem maar op! Een van de dingen die me goed is bij gebleven zijn de Voordeelmat! Dit is mij heel erg bij gebleven omdat je heel veel verschillende soorten had. Er was gewoon zo veel keuze je had allerlei verschillende kleuren. Zo had je ook nog verschil in grote en de vromen waren allemaal anders maar een ding was duidelijk de kwaliteit was zeker goed daar kon ik niet omheen! Zo heb ik dus besloten om een mat te kopen en op het werkt te leggen voor de reacties van mijn collega’s en als snel kreeg ik positieve reacties. Ik ben toen terug gegaan naar de winkel en heb er meteen nog een paar bij gehaald!