Traprenovatie

Vaak wordt er veel geld onnodig uitgegeven om een trap proberen op te knappen, echter na een tijd komt men erachter dat het eigenlijk niet te doen is de trap te blijven schilderen. Om de ergste plekken weg te werken, wordt er ook wel eens gebruik gemaakt van figuren van tapijt. Maar al snel wekt dit ook irritatie op omdat het niet is wat je eigenlijk wilt. Laat je een professionele traprenovatie uitvoeren dan weet je zeker, dat je wel een trap hebt waar je al een tijd naar uitkijkt.

Traprenovatie

Compleet pakket

Een trap laten renoveren is in de meeste gevallen niet voldoende, neem je de leuningen niet mee dan heb je nog geen mooi geheel in je woning. Ook de vloer waar de trap op aansluit moet wel een beetje in de kleur zijn van de trap, anders is de trap weer een apart onderdeel van je interieur. Bij het uitvoeren van een traprenovatie is het zelfs mogelijk, om op de vloer dezelfde materialen te gebruiken zodat je een schitterend en mooi geheel hebt. 

Vele mogelijkheden

Wat voor interieur of trap je ook in je woning hebt, bij een traprenovatie is er altijd een geschikte oplossing te vinden die aansluit op je wensen en behoeften. De plaats van de trap speelt daar natuurlijk wel in mee, staat de trap in de woonkamer of direct in de hal als je de woning binnenkomt. Verlichting is perfect om je trap een nog luxere uitstraling te geven, en in het donker die je perfect waar je loopt op de trap.