spanplafondsMijn vrouw en ik zitten al een aantal maanden te twijfelen om de woonkamer te verbouwen. We hadden al hele leuke meubels gezien en ook een fantastische openhaard. We wilde ook graag iets doen met het plafond. We zijn gaan kijken op internet en zagen hele leuke ideeën. Zo had je de mogelijkheid om je plafond een stuk te verlagen. Veel mensen denken dat het niet mogelijk is, maar bij hmdspanplafonds.nl/ kan het. Zij spannen een doek door de hele woonkamer. Ze trekken het zo strak aan dat het eruit ziet als een echt plafond.

De kosten voor spanplafonds valt reuze mee. Je betaald per vierkante meter en ik kan je verzekeren dat je bij dit bedrijf voordeliger uit bent dan bij overige bedrijven. Alleen aan de recensies kan je al zien dat het bedrijf kwaliteit levert en een goede service heeft.

Nieuw plafond. woonkamer

Ze hebben het plafond toen bij mij geplaatst en daar ben ik zeer tevreden over. Het is gemaakt van goede kwaliteiten. Het ziet er ook veel beter uit. Het geeft je woonkamer een heel ander aanzien en dat voor relatief weinig geld. Het is daarom ook echt een aanrader om spanplafonds te plaatsen. Ik zit er zelf ook nog over na te denken om het in de badkamer te doen. Maar ik ga natuurlijk niet alles tegelijk verbouwen. Ik ben jullie erg dankbaar en wie weet tot de volgende keer!