Plastica.nl

Van binnen en van buiten met gevelbekleding een unieke uitstraling creëren van je bedrijf of woning. Een mooie look die niet alleen in de omgeving past maar ook erg duurzaam is, zo weet je zeker dat je er nog jaren mee verder kunt. Gevelbekleding van Plastica.nl kan bestaan uit hout, kunststof, metaal of steen. Wat je ook gebruikt voor materiaal, een ding is zeker dat ze duurzaam zijn. Het milieu vinden we ook belangrijk om te garanderen dat volgende generaties ook gezond kunnen leven op aarde.

Plastica.nl

Ontwerp je eigen bekleding

Soms moet je iets nieuws proberen om verder te komen. Pakt het goed uit dan heb iets wat andere niet hebben, en ben je verzekerd dat anderen niet hebben wat jij wel hebt. Bij de gevelbekleding van Plastica.nl kun je een eigen design ontwerpen en laten produceren. Korte productietijd en kleine partijen zijn geen probleem voor ons. Digital bestanden kunnen worden verwerkt in de gevelplaten, zo maak je een prachtig groot toneelstuk wat zich op de wand afspeelt. Met de 3D scanner is het mogelijk een eigen decor te maken.

Een levendig straatbeeld

Plastica.nl

Muren van baksteen stralen weinig uit, het is een eenvoudige en goedkope oplossing om een muur te maken. Met plaatmateriaal gevels van Plastica.nl komt je buitengevel niet alleen tot leven, je kunt er ook een functionele gevel van maken. Wanneer je dit combineert met elkaar heb je de perfecte gevel voor ieder gebouw. Voor ons is een gevel niet alleen een gevel, we denken graag met je mee over de gevel van jouw bedrijf of woning.