logoIedereen heeft een hobby die hij of zij graag uitvoert. Ik ben graag bezig in mijn nieuwe klimaatkast die ik via het internet heb aangeschaft. Al een geruime tijd ben ik bezig met kweken van nieuwe kruiden en planten in mijn eigen achtertuin, spijtig genoeg werden mijn planten geteisterd door ongedierte en onkruid. Dit laatste is het ergste van allemaal waardoor ik een manier ben gaan bedenken om van dit probleem af te komen. Met behulp van een kast kan je ook de temperatuur beheren maar ook de luchtvochtigheid in de gaten houden. Met het vochtigheid in de kassen kan je ervoor zorgen dat je planten het juiste hoeveelheid vocht krijgen om goed te groeien.

download

Geef ongedierte en onkruid geen kans!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun eigen tuin te gaan kweken. Dit omdat de kosten voor het zelf kweken een stuk goedkoper is als dat je het in de winkel moet aanschaffen. Door dat ik het te duur vond in de winkel ben ik het zelf gaan kweken, en je gelooft het of niet maar het smaakt nog beter ook! Nu dat ik een eigen klimaatkast achter in mijn tuin heb staan en daar mijn kruiden en planten in heb geplaatst groeit het stukken sneller. Ik moet het natuurlijk wel in de gaten blijven houden dat beschouw ik werkelijk als een hobby voor mij om er dagelijks te zijn.download (1)