Bent u er helemaal klaar mee dat u uw houten vloer om de zoveel tijd moet schuren en oliën, om de boel toonbaar te houden? Of begint u zich te ergeren aan uw vloerbedekking omdat u het idee heeft dat u al lang niet meer alle vuil eruit lijkt te kunnen stofzuigen? Bekijk dan eens de mogelijkheden op het gebied van de tegelvloer. Niet alleen behoeft zo’n vloer relatief weinig onderhouden en is hij heel eenvoudig schoon te houden: ook kunt u tegenwoordig voor allerlei opties kiezen, die ervoor zorgen dat uw tegelvloer precies bij uw huis of interieur past.

Tegels met houtlook

Zo kunt u bij De Vloerenman terecht voor een tegelvloer met houtlook. Ja, u hoort het goed: tegels die uw vloer er alsof hij van hout is laat uitzien. Zo heeft u toch alle charme van een houten vloer, zonder het onderhoud, en met alle voordelen van een tegel: makkelijk schoon te houden, onderhoudsvriendelijk en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Leg uw houtlook tegels neer in de gang, de woonkamer of de keuken en creëer zonder moeite een landelijke of juist moderne look.

Parket van tegels

U kunt zelfs nog een stapje verder gaan en kiezen voor keramisch parket Dit “parket” bestaat ook uit tegels, maar ziet er precies zo uit als een parketvloer. Een keramische tegelvloer is hard, kan tegen een stootje, en heel hygiënisch doordat deze nooit krom zal trekken. Verder is de vloer vuurbestendig. Heel veilig, en makkelijk te onderhouden dus. U kunt op deze manier zelfs parket leggen in uw landelijk ingerichte badkamer. Het keramische parket kan naast tegen vuur, natuurlijk ook uitstekend tegen water.

Betonlook

Verder kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen voor de betonlook te gaan. Met de industriële interieurtrend die we tegenwoordig in veel huiskamers zien een heel moderne keuze. Maar daarvoor hoeft u niet betont e gaan storten in uw woonkamer of keuken: nee, ook tegels zijn er tegenwoordig in de betonlook! Geef bij De Vloerenman welke afmeting u in gedachten heeft, welke look en welke kleurtint, en bekijk de uiteindelijke selectie om tot een weloverwogen keuze te komen. Want zoals u ziet: op het gebied van tegels valt er tegenwoordig een hoop te kiezen.