Revivere Traprenovatie, laat uw trap weer leven! Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van ‘doe-het-zelf’ eiken trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een volledig nieuwe trap. Wij zijn bij uitstek hét adres in de regio Limburg voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar projecten die wij al gerealiseerd hebben, neem dan een kijkje op www.reviveretraprenovatie.nl.

 

Ons ‘doe-het-zelf eiken traprenovatie pakket’

Met ons basis trapbekleding pakket van topkwaliteit eikenhout, eventueel met stoorboren van hoogwaardig MDF, realiseert de handige doe-het-zelver een prachtige nieuwe trap. Wij leveren een topkwaliteit traprenovatie pakket met eiken (overzet) traptreden van 12 mm eiken. Deze traptreden zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren (lees: afwerkingen). Daarnaast ontvangt u uiteraard ook de stootborden, waarbij u de keuze heeft uit eikenhout of MDF, ook deze zijn in diverse kleurtinten verkrijgbaar. Naast ons ‘standaard’ assortiment kunnen wij ons doe-het-zelf traprenovatie pakket in iedere gewenste kleur laten verven. Maak gebruik van ons contactformulier, of stuur even een mailtje. Wanneer u direct de maatvoering opgeeft, zorgen wij ervoor dat u snel een gericht prijsvoorstel ontvangt. Wij leveren onze eiken trapbekleding, op maat vervaardigd in onze eigen timmerwerkplaats, door heel Nederland en op aanvraag ook in België.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd even bellen, mailen, of gebruik maken van ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt en, indien mogelijk, direct ook een gericht prijsvoorstel of prijsindicatie! Revivere; Wij brengen uw trap weer tot leven!