Een goede stofzuiger is essentieel voor een schone en mooie vloer. Echter is het niet altijd even gemakkelijk om een goedkope stofzuiger te vinden. Natuurlijk ben je best bereid om iets meer te betalen voor een kwalitatief betere stofzuiger, maar desalniettemin word je erg blij van mooie kortingen. Dus als je deze eenvoudig kunt vinden, waarom zou je daar geen gebruik van maken? Via deze vergelijkingssite vind je goedkope stofzuigers in een handomdraai. In een handig overzicht zie je meteen welke online verkooppunten de mooiste aanbiedingen doen. En dat scheelt een hoop tijd én geld.

Soorten stofzuigers

Iedereen heeft zo zijn eigen preferenties. Hierbij wordt zowel gekeken naar de eigen voorkeuren als wat je nodig hebt voor de ruimtes waarin je gaat stofzuigen. Immers is niet elke soort stofzuiger geschikt voor elke kamer. Hieronder worden een aantal soorten stofzuiger voor je op een rijtje gezet.

  • Sledestofzuiger: een traditionele stofzuiger, ook wel bekend als de cylinderstofzuiger. Mag alleen gebruikt worden om droog te zuigen.
  • Ketelstofzuiger: bekend geworden door de smileys die op deze stofzuiger bevestigd zagen. Deze ‘ketel’ staat rechtop waardoor meer stof opgevangen kan worden. Tevens kan deze stofzuiger zowel natte als droge viezigheden opzuigen.
  • Steelstofzuiger: een snoerloze variante, vooral geschikt voor kleine schoonmaakklusjes.
  • Robotstofzuiger: je kunt deze stofzuiger programmeren om op zoek te gaan naar rommel op de vloer, bijvoorbeeld wanneer jij naar je werk toe bent.
  • Waterstofzuiger: ook wel bekend als een multizuiger of alleszuiger. Qua model vergelijkbaar met de ketelstofzuigers, maar nog net iets multifunctioneler.