Leuk dat je er weer bent. Vandaag heb ik een speciaal onderwerp voor jullie. Veel mensen denken namelijk dat je geen olijfboom in Nederland kunt hebben. Gelukkig is dit niet het geval, ik dacht dit eerst ook maar hier is niks van waar. Mijn zus heeft namelijk zo’n boompje in haar tuin staan en laatst hebben we lekker olijven gegeten. Dit is mogelijk dankzij de website van olijfboom.nl, hier kan je zo’n olijfboom kopen. Verder staan er veel bruikbare tips op de website waardoor je er zeker van bent dat jou boom een succes wordt. Ik vond het boompje van mijn zus zo leuk dat ik er zelf ook een gekocht heb. Ik heb hem inmiddels al in mijn tuin staan en ik kan niet wachten tot dat ik olijven uit de tuin kan eten.

Een aanrader

Ik vind olijfbomen echt een aanrader, ze zorgen er voor dat je tuin er een stuk leuker uit ziet en buiten dat krijg je er lekker eten voor terug. Ik heb de laatste tijd erg veel mensen op bezoek gehad en van hun hoor ik allemaal dat het er super leuk uit ziet. Het leek mij daarom ook erg leuk om dit met jullie te delen. Ik hoop dat ik jullie een bruikbare tip heb gegeven en ik heb al een leuk onderwerp voor mijn volgende artikel, tot dan!