Een aluminium strip (massief) bestelt u voordelig online bij ALUMINIUMvakman.nl; de online specialist in aluminium profielen op maat! ALU plat bestelt u bij ons direct online in de door u gewenste lengte: van 10 cm tot 600 cm. In onze eigen werkplaats zorgen onze ervaren vakmannen voor een zorgvuldige zaagbewerking & een snelle levering. Met een gerichte collectie aluminium strips, die wij groot inkopen en direct uit eigen voorraad leveren, kunnen wij de beste prijs combineren met kwalitatief zaagwerk & een snelle levering. Strips aluminium (plat massief) bij ALUMINIUMvakman.nl: Voor de beste prijs, eenvoudig online te bestellen, altijd op maat gezaagd & snel bij u thuis bezorgd!

Strips aluminium in verstek gezaagd eenvoudig online!

Ideaal voor de vakman die direct met de profielen aan de slag wil gaan: Bij ALUMINIUMvakman.nl kunt u aluminium strips op maat & in verstek gezaagd direct online bestellen. U heeft uiteraard de keuze uit 1 kant of 2 kanten in verstek. Deze keuze kunt u onder stap 2 ‘kies uw zaagsnede’ maken. Selecteert u hierbij de optie ‘in verstek zagen’, verschijnt er een extra invulveld (specificaties). Hierbij vragen wij u om de maatvoering van gewenste zaagsnede(s) in te vullen. Wij verzoeken u vriendelijk om onze aanleverspecificaties precies op te volgen. Dan weten wij zeker dat wij direct aan de slag kunnen en weet u zeker dat u een perfecte aluminium strip op maat ontvangt! Het in verstek zagen van aluminium plat doen wij voor een scherpe & vaste meerprijs en dit kunt u dan ook direct online (mee)bestellen!

LET OP: Onze aluminium strips betreffen brut aluminium. Brut aluminium wordt ook wel onbehandeld, onbewerkt en/of blank aluminium genoemd. Brute aluminium profielen zijn niet behandeld (geanodiseerd / gecoat) Brute aluminium strips hebben – als ze nieuw zijn – een glanzend oppervlakte, maar dat zal in de loop der tijd doffer worden.