De technologie van tegenwoordig kan ons enorm veel brengen. Ook in de keukenwereld! Keukenloods beschikt momenteel over een tool waarmee je in 3D jouw keuken kan ontwikkelen. Keukens bouwen is nog nooit zo simpel geweest. In dit artikel lees je meer over deze 3D ontwikkeling.

Hoe jouw droomkeuken eruit ziet weet je waarschijnlijk in grote lijnen, maar niet precies. Het is moeilijk om een hele keuken visueel naar de geest te halen. Keukenloods heeft dit probleem opgelost met haar 3D KeukenCreator. Dit is een 3D teken tool waarmee je jouw droomkeuken werkelijkheid kan maken. Je kan precies jouw keuken ontwerpen en aanpassen zoals jij dat wilt. 

Uiteraard begint het met het meten van de ruimte die je in je keuken hebt. Vervolgens kan je beginnen met het toevoegen van machines, kastjes en alles wat bij de keuken hoort. Verkeerde koelkast geplaatst? Geen probleem! Met een paar drukken op de knop staat er een andere. Dit zou een dure grap zijn geweest, wanneer je deze tekening niet had gemaakt. 

Waar vind ik deze 3D keuken creator?

Het is erg simpel. Ga naar de volgende website: www.keukenloods.nl . Navigeer vervolgens naar het hoofdmenu en laat je muis over “Keukens” heen vallen. Er valt een dropdown menu met de optie voor “3D keukenplanner” en klik deze aan. Je zit nu al in de tool! Je ziet een standaard ruimte die je volledig naar je eigen ruimte kan aanpassen. Het is belangrijk om deze wandlengtes precies zoals dezelfde afmeten te laten zijn zoals dat in je keuken het geval is. Op deze manier maak je geen rekenfouten in de 3D tekening.