Loodgieter Brabant

Toen ik vorige week rustig aan het douchen was, werd het water opeens ijskoud. Ik kwam er al snel achter dat er iets mis was met mijn cv-ketel en daarom heb ik de loodgieter in Brabant gebeld met de vraag of zij zo snel mogelijk konden langskomen. Tot mijn geluk was er vandaag nog iemand beschikbaar die mij kon helpen. Een uurtje later ging de deurbel al af. Gauw deed ik open voor de vakman die op de stoep stond. Aan hem vertelde ik dat wij nog nooit eerder problemen hadden gehad met de ketel. Ik leidde hem de weg naar de meterkast. Na een half uurtje kwam hij terug en vertelde dat hij helaas niet meer te repareren was. Dat was natuurlijk niet heel fijn om te horen, want met zo’n groot gezin kun jij echt niet zonder warm water.

Loodgieter Brabant

Een goede oplossing

De loodgieter in Brabant had gelukkig een hele goede en snelle oplossing voor mij bedacht. Hij vertelde dat zijn bedrijf naast diensten ook producten aanbood. Bij hen kon ik namelijk ook een cv-ketel kopen die helemaal goed was gekeurd. Omdat zij een eigen webshop hadden, was alles op voorraad en kon hij vandaag er nog een gaan ophalen en die vervolgens bij mij komen installeren. Dit leek mij de perfecte oplossing, want dan zouden wij niet zonder warm water komen te zitten. Een paar uur later stond de vakman weer voor de deur met een compleet nieuwe cv-ketel die hij ook nog eens direct installeerde.

Loodgieter Brabant