Stabiliteits balk

Er zijn voor tal van werkzaamheden verschillende ladders in ons assortiment te vinden. Niet iedere ladder is overal voor geschikt, voordat je werkzaamheden gaat uitvoeren moet je eerst zorgen dat je op een veilige manier de ladder kunt gebruiken. Iedere ladder in de winkel van vdsteenxxl is gekeurd en voldoet aan de hoogste eisen die er aan ladders worden gesteld. Je hoeft dus niet te twijfelen of je veilig op diverse hoogte kunt werken met één van onze ladders.

Dakladder

Een rechte ladder kun je ergens tegenaan zetten en is een echte klassieke ladder. Vrijstaand zijn de ladders niet te gebruiken, bovendien ook niet opvouwbaar. Rechte ladders kun je weer onderverdelen in drie soorten: enkele ladders, telescoop ladders en schuifladders. Met een enkele ladder heb je een beperkte werkhoogte, een uitschuifladder kun je uitschuiven om meer hoogte te bereiken. Een telescoopladder is een speciale schuifladder die je tot een zeer compact formaat kunt inschuiven. De meeste telescoopladders zijn ingeschoven slechts één meter lang.

XXL vd Steen

Winkel of webshop

In de webshop van vdsteenxxl zijn alle verschillende soorten ladders te koop, wil je een exemplaar liever eerst zien dan kun je ook langskomen in de fysieke winkel in Valkenswaard. Onder het genot van een kopje koffie vertellen we je wat we allemaal hebben te bieden, en beantwoorden we al je vragen op het gebied van ladders, steigers, en trappen. Voor snel advies gebruik je eenvoudig de chatfunctie op de website. Ons bedrijf is de grootste aanbieder van ladders in de regio, maar dat is niet alles want we zijn ook de voordeligste.