Als eigenaar van een schitterende nieuwe woning ben ik zeer tevreden. Op dit moment zijn wij alleen nog opzoek naar lifestyle meubels voor in de woonkamer. Dit willen wij al een geruime tijd zien te realiseren, echter kunnen wij het maar niet vinden. Bij ons in de buurt zit een woonboulevard en hier zijn wij wekelijks te vinden. In de hoop dat er nieuwe tafels en dressoirs te vinden zijn die wij wel leuk vinden. Uiteindelijk heb ik er maar voor gekozen om onze zoektocht op het internet voort te zetten. Er moet toch ergens een leuke dressoir te vinden zijn die wij graag willen hebben?

Wortman

Showroom hebben wij bezocht!

Nadat ik online was gaan zoeken, kwam ik al vrij snel terecht op de website van Wortman. Dit bedrijf heeft onwijs veel leuke meubels in het assortiment. Bovendien weten zij erg goed in te spelen op de wens van de mens nu. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een bezoek te brengen aan de showroom van dit bedrijf. De meubilair met je eigen ogen bekijken is altijd een stuk prettiger. Hierdoor weet je immers zeker wat je krijgt en hoe dat het er in het echt uitziet.

Enfin, voor ons was het wel een stukje rijden aangezien wij nu niet bepaald om de hoek wonen. Maar wij werden wel onwijs netjes welkom geheten en in een mum van tijd hadden wij onze interieur veranderd!