Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Wil je jouw keuken graag renoveren of vernieuwen? Dan ben je voor een keuken Nijmegen bij Roukens en van Gaalen  aan het juiste adres voor kwaliteit en een goede service. 

Roukens en van Gaalen  

Je bent voor een keuken Nijmegen bij Roukens en van Gaalen  aan het juiste adres omdat de specialisten van dit bedrijf inmiddels in de loop van de jaren waarin zij werkzaam zijn erg veel ervaring en kennis hebben opgedaan op het gebied van keukens en alles wat hierbij kijken komt. De specialisten zijn constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen deze markt waardoor zij een zeer ruim en zorgvuldig assortiment aanbieden. In het assortiment zijn  moderne, klassieke en landelijke keukens te vinden. Een keuken is namelijk meer dan een plek waar eten bereid wordt en wordt gekeken er worden namelijk verhalen uitgewisseld , ervaringen opgedaan en de juiste keuze zorgt voor een speciale beleving. het is daarom erg belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw persoonlijkheid en persoonlijke wensen. 

keuken

Advies van een interieur specialist 

Het vinden van de juiste keuken die aansluit bij het interieur van jouw woning kan lastig zijn. je kunt daarom bij Roukens van Gaalen ook gebruik maken van het bezoek aan jouw woning van een interieur specialist. Deze specialist zal onder een kopje koffie advies geven over welke keuken het beste past bij jouw woonsituatie. Bij dit bedrijf is alles mogelijk en bespreekbaar neem daarom eens een kijkje op de website of neem gemakkelijk telefonisch contact op.