loodgietersbedrijf Rotterdam

Omdat wij nieuw sanitair in ons huis wilden hebben, hebben wij het loodgietersbedrijf nabij Rotterdam ingeschakeld. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en weet elke klus op de juiste manier uit te voeren. Zo kan je hun inschakelen voor nieuw sanitair, het aanleggen van nieuwe leidingen, maar ook het plaatsen en onderhouden van een CV installatie bestaat tot de mogelijkheden.  Eerder hebben wij hun hulp al gevraagd, toen wij een storing in onze cv ketel hadden. Normaal kijken wij op het internet wanneer er een code op het display van de ketel verschijnt, maar deze keer kregen wij geen antwoord op onze vraag. loodgietersbedrijf Rotterdam

Snel verholpen

Meteen toen wij in de gaten hadden dat onze cv ketel kuren had hebben wij een monteur langs laten komen. Een monteur van het Installatiebedrijf Timo Wiegman, deze had de storing snel verholpen.

Doordat wij de vorige keer goed waren geholpen door dit bedrijf, wilden wij deze keer ook graag van hun diensten gebruik maken. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt voor het aanleggen van nieuw sanitair zijn zij aan de slag gegaan. Zeer snel en zeer vakkundig hebben zij onze badkamer en toilet verbouwd en het resultaat mag er zeker zijn, geweldig!