Een solid surface bad kopen bij Sanitair33.nl kan in verschillende vormen en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een vrijstaand bad met een eivorm of een vrijstaand solid surface bad waar aan een kant een soort lip zit. Om een goed beeld te krijgen van het aanbod van diverse solid surface baden, kun je het best de webwinkel bezoeken. Daar vindt je diverse foto’s van de baden. Ook de sanitair winkel behoort tot de mogelijkheden. Daar staan ook een aantal baden gepresenteerd. Welke solid surface bad past het beste binnen jouw badkamer? Bekijk snel het assortiment en kom tot een conclusie!

Sanitair33

Solid surface heeft enorm veel voordelen. De plekken binnen je interieur waar solid surface wordt gebruikt, hebben bijna geen schoonmaak of onderhoud nodig. De schoonmaakmiddelen kunnen bij dit materiaal in de kast blijven. Mocht je deze toch gebruiken, raakt solid surface niet beschadigd, echter is het gewoon onnodig! Beschadigt er iets in een uitzonderlijk geval? Dan is het solid surface altijd te repareren! Solid Surface wordt lang niet meer alleen voor sanitair artikelen gebruikt. Tegenwoordig is het een slimme onderhoudsinvestering voor lange termijn omdat het bestendig is tegen vuiligheid. Zo worden ook toonbanken, balies en zelfs buitenmuren van solid surface genomen. Dit omdat graffiti eenvoudig eraf te krijgen is bij dit materiaal.

 

Solid Surface is een gegoten steensoort. Het bestaat uit acryl en natuurlijk mineralen. Wanneer je deze twee materialen samenvoegt, krijg je Solid Surface. Deze sterke en massieve steensoort biedt een tal van mogelijkheden op het gebeid van sanitair. Echter is Solid Surface niet alleen mooi, het heeft ook een aantal andere pluspunten.  Zo is Solid Surface vochtbestendig, het materiaal blijft altijd vlekvrij en het is naadloos, daarom heeft het ook een vlakke en gladde oppervlakte. Ook is het onderhouden van Solid Surface erg eenvoudig! Het best is om iedere dag het Solid Surface sanitair af te doen met een vochtig doekje.