tapijt reinigen

Ons tapijt reinigen is iets wat ik vrijwel iedere week druk mee bezig ben. Het schrobben van de bekleding en dan maar hopen dat ik alle vlekken eruit kan krijgen. Iets wat mij tot op heden nog niet is gelukt. Of de vlekken zijn te hardnekkig of ik gebruik gewoonweg niet de juiste producten. Waarschijnlijk zal het laatste wel het geval zijn! Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die mij van dienst kan zijn. Het liefst een onderneming zien te vinden die bij mij aan huis kan komen. Hierdoor hoef ik gelukkig geen moeite te doen, maar wel de garantie krijgen dat het goed schoongemaakt wordt.

tapijt reinigen

Eindelijk heb ik de oplossing gevonden!

Tijdens het boodschappen halen kwam ik in gesprek met een oud collega van mij. Zij vertelde dat zij online haar tapijt heeft laten reinigen door een extern bedrijf. Perfect, hier was ik namelijk hoognodig naar opzoek en vroeg direct door wie zij dit heeft laten uitvoeren. De naam wist zij helaas niet meer, wat zij wel wist was dat dit bedrijf uit Zuidland kwam. Toen ik thuiskwam ben ik direct op het internet gaan zoeken. Wat dat betreft zullen er niet veel bedrijven zijn uit deze buurt die dit kunnen reinigen.

tapijt reinigen

Gelukkig had ik het vrij snel gevonden en een afspraak gemaakt met hen om langs te laten komen. Het resultaat is verbluffend!