Bent u op zoek naar een wandcloset? Dan bent u bij de specialisten van Toiletmarkt aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende wandclosetten. Door het ruime assortiment zal er altijd een perfecte wandcloset tussen zitten die volledig aan al uw wensen voldoet.

Wat is een wandcloset?

Een wandcloset is een wc die aan een muur hangt. Er zit dus geen bak onder die in de vloer geïnstalleerd is. Een ander woord voor de wandcloset is dan ook de hangtoilet. Het is een wc dat u steeds vaker in huizen zult tegenkomen. Het ziet er luxer en verzorgd uit. Bij de Toiletmarkt hebben ze dan ook een zeer groot assortiment aan verschillende hangtoiletten voor een zeer scherpe prijs. Dit gaat overigens niet ten koste van de kwaliteit.

Bij de Toiletmarkt is het mogelijk om alleen een toilet aan te schaffen maar ook de bijbehorende inbouw en opbouw materialen zijn verkrijgbaar. Hierdoor kunt u direct aan de slag met de installatie van de wandcloset. Mocht u hulp nodig hebben en de wandcloset laten ophangen door een echte expert dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van de specialisten van toiletmarkt. U kunt dan snel een afspraak maken en er zal vervolgens een vakkundige collega langskomen die u graag te woord zal staan. Samen met u zullen zij de juiste oplossing vinden om de wandcloset zo snel en goed mogelijk op te hangen.  

Bekijk snel de website of kom langs de de showroom!