Doordat ik thuis amper buiten kan zitten door de harde wind heb ik besloten om een windscherm terras aan te schaffen. Dat heb ik gedaan zodat ik minder last heb van de wind en ik dan vaker en langer gezellig buiten kan zitten met mijn gezin en/of familie. Na lang te hebben gezocht kwam ik een goede site tegen met heel erg veel windschermen die ze verkopen. Windscherm terras is er in allerlei soorten en maten.

terrras

Service en levering

Na een tijdje goed te hebben gekeken heb ik het bedrijf opgebeld om samen met hun te gaan kijken wat het beste is voor mij en mijn tuin. Hun kijken naar welk scherm het beste past bij mijn tuin, dat overleggen ze natuurlijk met mij. Ze zijn ook bij me langs geweest om te kijken naar de situatie. Ik heb besloten om een bepaald scherm te gaan kopen en neer te gaan zetten. Er werd me verteld dat dit een goede keuze was omdat het goed bij mijn tuin en huis past. Ze hebben het bij mij in de tuin neergezet en mooi gemonteerd.

terras maken

Ervaring

Ik heb nu een erg goede ervaring met dit bedrijf want ze hebben me erg goed geholpen met het vinden en monteren van een scherm in mijn tuin. Nu ik het scherm heb weet ik zeker dat ik langer en vaker buiten kan zitten, zelfs met harde wind. Het is echt ideaal! Het is iedereen aan te raden om daar een scherm te kopen tegen de wind omdat het echt perfect werkt.

scherm