Anera

Van mijn baas had ik de opdracht gekregen om een nieuwe magazijn vloer aan te schaffen want wij kwamen veel ruimte te kort in onze opslagruimte. Na een lange zoektocht op internet naar een betrouwbaar bedrijf die dit aanbood kwam ik uit bij het bedrijf Anera. Zij hadden al veel ervaringen en ik las veel positieve berichten over hen. Zij zouden echt de beste materialen gebruiken en alles stak goed in elkaar. Omdat ik er persoonlijk weinig van afwist, heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Na wat over en weer te hebben gemaild te hebben, besloot ik om hen eens even te bellen. Dat gaat toch allemaal net wat makkelijk dan mailen vind ik altijd. Een vriendelijke vrouw nam op en ik vroeg aan haar of ik een afspraak kon maken om langs te komen.

Anera

Een leuke ervaring

Een week later stond ik voor de stoep van Anera, het bedrijf waar ik een afspraak had omdat zij magazijnvloeren aanboden. Door een medewerker werd ik zeer hartelijk ontvangen. Wij gingen eerst naar het kantoor en daar vertelde hij wat de opties allemaal waren. Na een goed gesprek kwamen wij uiteindelijk op een type die ik graag wou hebben voor het bedrijf waarvoor ik werkte. De man vroeg of ik wou zien hoe alles eigenlijk gemaakt werd. Dat leek mij heel leuk dus ik liep met hem mee. Hij liet zien waar alle dingen ontworpen werden en waar de magazijnvloeren ook echt daadwerkelijk gebouwd werden. Het was een hele interessante dag.

Anera