De woonkamer is waarschijnlijk de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. In de avond lekker op de bank naar je favoriete serie kijken of waar je met vrienden zit bij te kletsen. Doordat hier het meeste tijd wordt doorgebracht, kiezen mensen ervoor om af en toe de woonkamer te veranderen. In dit artikel geef ik drie handige tips om de woonkamer te veranderen. 

  1. Kies voor tegels in de woonkamer

De meeste mensen maken gebruik van tegels in de keuken of in de badkamer. Terwijl het ook hartstikke mooi is om tegels te plaatsen in de woonkamer. Dit kan zowel voor de vloer als voor de wand. Wanneer je tegels op de wand wil plaatsen, kun je beter voor een klein formaat tegels kiezen. Wil je juist tegels op de vloer plaatsen? Kies dan voor een grotere afmeting, bijvoorbeeld vloertegels 100×100

  1. Verander de indeling

Een andere handige tip is om de indeling van je woonkamer te veranderen. Zet de meubels allemaal net even op een andere plek. Dit zal voor een heel nieuw effect in je woonkamer zorgen. Daarnaast scheelt het ook dat het veranderen van de indeling geen geld kost. Dit kan je mooi voor een ander project bewaren. 

  1. Verf de muren in een andere kleur

De kleur van een muur veranderen is een eenvoudige verandering. Je kunt het makkelijk zelf doen. Je hoeft simpelweg alleen even de meubels aan de kant te zetten en een pot verf te kopen. Daardoor zal de woonkamer een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Let wel op dat de kleuren van de muren wel passen bij de meubels die je al hebt staan. 

Wil je graag nieuwe tegels voor in jouw woonkamer? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen op ceramicavloeren.nl.