design tafel huren

Omdat mijn vrouw en ik tijdelijk een woning wonen, omdat ons nieuwe huis gebouwd gaat worden, ontbreken er wat meubels . Omdat wij nu geen meubilair voor dit huis willen kopen besloten wij daarom dat een design tafel huren de beste oplossing was. Wij hebben heel lang gezocht naar een perfecte woning maar wij kwamen maar niks tegen. Wij hebben daarom besloten om een compleet nieuw huis te laten bouwen. Op deze manier konden wij al onze dromen verwerken in een ontwerp. Wij zijn tijdelijk ergens anders ingetrokken maar wij missen alleen nog iets om aan te eten. Het leek ons daarom goed om tijdelijk iets te leasen. De vader van mijn vrouw kende een goed bedrijf waar dat mogelijk was. Wij hebben gelijk contact opgenomen met hen om de opties door te bespreken.

design tafel huren

Wat een fijn bedrijf

Ik kreeg een vriendelijke vrouw aan de telefoon die mij uitlegde hoe ik een design tafel kon huren. Er waren verschillende soorten meubels beschikbaar waaruit ik kon kiezen. Ik besloot om de keuze aan mijn vrouw over te laten. Met het bedrijf sproken wij een datum af om het meubel te laten bezorgen. Een week later stonden zij netjes klaar om samen met meubel in de woonkamer te zetten. De medewerkers waren erg vriendelijk, ik maakte nog even kort een praatje met hen. Toen mijn vrouw thuis kwam, kon zij haar geluk niet op. Zij was erg blij dat wel eindelijk een plek hadden om te eten en samen te zitten. Ik raad het bedrijf aan iedereen aan!

design tafel huren