Omdat ik mijn woning volledig aan het renoveren ben, was ik ook op zoek naar een goede dakdekker. Ikzelf kende eigenlijk niemand, maar een goede vriend van mijn had intussen wel ervaring met een goede dakdekker. Hij wist niet meer exact de naam van dit bedrijf, dus zijn we op zoek gegaan op het internet. Uiteindelijk hebben we dit bedrijf gevonden en heb ik deze dan ook aangesproken over mijn wensen. Mijn ervaring hiermee kan je dan ook hieronder doornemen.

Mijn ervaring met het bedrijf

Ik heb dus eerst contact opgenomen met de medewerkers van het bedrijf. Met hen kon ik zeer eenvoudig mijn eisen hierover bespreken. Zij gaven me zeer snel eerlijk en deskundig advies hierbij. Ook de prijs viel eigenlijk nog wel mee voor deze diensten. Daarom besloot ik om met hen in zee te gaan. Intussen zijn de werken natuurlijk ook al gestart. Hier ben ik zeer tevreden over. Het is allemaal vrij snel gegaan, wat ik uiteraard ook zo wilde. Ook over het werk zelf ben ik zeer tevreden. Ze zijn zeer nauwkeurig en correct. Kortom, ook een dakdekker gezocht? Dan raad ik je graag deze website aan! Mij hebben ze goed verder geholpen!