licht

Industriële faciliteiten hebben een betrouwbare elektriciteitsstroom nodig om efficiënt en concurrerend te kunnen werken. Dit geld ook voor huizen van particulieren die zo onnodige kosten kunnen besparen bij aanschaf van het beste maar ook goedkoopste schakelmateriaal. Daarom zouden managers moeten overwegen om oude schakelsystemen te vervangen die leiden tot stilstand en veiligheidsproblemen. Hoewel moderniseringsoplossingen voor schakelapparatuur meestal kosten effectiever zijn en de levensduur van elektrische infrastructuur kunnen verlengen, zijn er enkele gevallen waarin het zinvoller is om nieuwe apparatuur te installeren die tot meer voordelen op de lange termijn zal leiden. In beide gevallen helpt het om samen te werken met professionele distributeurs die de weg voorwaarts kunnen begeleiden. Uiteindelijk bereiken veel schakelsystemen het einde van hun levensduur, waarbij originele fabrikanten niet langer ondersteuning kunnen bieden met originele onderdelen. Nu de onderhoudskosten stijgen en de verouderde voorraad verouderd raakt, is het niet de vraag of er een storing optreedt, het is een kwestie van wanneer.

goedkoopste schakelmateriaal

De voordelen van nieuw schakelmateriaal

Geniet van betere ontwerpen en technologie

Verouderende schakelinstallaties missen moderne technologische mogelijkheden, zoals toegang tot voorspellende analyses en integratie met het industriële internet. In de afgelopen twee decennia hebben stroomonderbrekers en beschermende relaistechnologieën aanzienlijke ontwerpverbeteringen ondergaan. Bovendien zijn nieuwere ontwerpen van schakelapparatuur aanzienlijk kleiner dan oudere.

Ervaar minder onderhoud

Moderne stroomonderbrekers bieden nu bijvoorbeeld een hoge foutstroomweerstand zonder het gebruik van begrenzingszekeringen, waardoor de onderhoudsvereisten worden verminderd.

Bereik meer veiligheid

Voortdurend werken in de buurt van elektrische apparatuur kan erg gevaarlijk zijn, vooral wanneer de infrastructuur verouderd is en mogelijk niet voldoet aan de nieuwste veiligheidsrichtlijnen. Nieuwe schakelinstallaties zijn bijgewerkt met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, protocollen en procedures om verwondingen te helpen voorkomen.

Wees getuige van grotere betrouwbaarheid en duurzaamheid

Up-to-date apparatuur verbetert de algehele betrouwbaarheid door fouten te elimineren die kunnen optreden bij oudere apparatuur, waardoor de kans op ongeplande stroomuitval wordt verkleind.

Krijg betere toegang tot reserveonderdelen

Moderne apparatuur resulteert meestal in een grotere beschikbaarheid van reserveonderdelen, waardoor reparaties en upgrades goedkoper en haalbaarder worden. Integraal gesproken is nieuw schakelmateriaal zodoende ook het goedkoopste schakelmateriaal.

Energie besparen door nieuw schakelmateriaal

Nieuwe schakelsystemen kunnen het energieverbruik met maar liefst 40% helpen verminderen, terwijl oudere machines grotere hoeveelheden energie blijven verbruiken.