de-raat-pt-1-zijkant-open

De Raat heeft een hoop kwaliteitskluizen in het assortiment. De PT serie kluizen bestaat uit 7 betaalbare kluizen die goed beveiligd zijn tegen inbraken. De PT serie is uitgevoerd met een simpel maar effectief sleutelslot, de Raat ET serie is uitgevoerd met een elektronisch codeslot. Het meest gangbare model uit de PT serie is De Raat PT1. In deze blog zullen we je alles vertellen over de PT1.

Indicatie waardeberging

De Raat PT1 heeft een indicatie waardeberging van €5000,- aan contanten en €9000,- aan waardevolle spullen. Dit betekent dat wanneer de kluis wordt gekraakt of meegenomen de verzekeringsmaatschappij dat bedrag wat aan contant geld of kostbaarheden in de kluis lag moet dekken, tot aan de grens van €5000 en €9000. De Raat PT1 heeft dus niet de hoogste waardeberging die er is maar voor een kluis van deze grootte is dit erg netjes.

Bescherming

De kluis is voorzien van dikke wanden van gehard staal, hierdoor biedt De Raat PT1 goede bescherming tegen inbraak. Ook is de PT1 voorzien van brandvertragende vulling, volgens DIN 4102. Dit is dus niet brandwerend, maar brandvertragend. De Raat PT1 is geschikt voor het bergen van contant geld, kostbaarheden zoals sieraden en documenten.

De Raat PT1 is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en is voorbereid voor vloer- en muurverankering. Het legbord kan in hoogte versteld worden, je kan de PT1 dus inrichten hoe jij dat graag wilt.

Hopelijk hebben we je genoeg bijgebracht over De Raat PT1 kluis, een degelijke kwaliteitskluis.