2Een goede zet voor bedrijfsvloer egaliseren is contact opnemen met dit bedrijf, ik heb dit namelijk ook gedaan en nooit spijt van gehad. Het begon allemaal toen ik een nieuwe vloer wilde gaan leggen bij mij op de werkvloer, dit was een probleem door de betonnen vloer, deze moest namelijk geëgaliseerd worden en ik dacht dat ik dit zelf wel even voor elkaar kon krijgen. Met alle collega’s gingen we dan ook aan de slag alleen liep dit niet helemaal zoals verwacht, het ging allemaal erg langzaam. Hierdoor konden we een week verder nog niet normaal verder werken. Er ging ook veel fout vandaar dat we besloten om een professioneel bedrijf in te huren wat ik in eerste instantie niet van plan was omdat me dit veel geld zou gaan kosten.

Dit ging al meteen stukke beter!1

Voor ons scheelde het uiteindelijk een hoop tijd, moeite en geld nadat ik het bedrijf had ingeschakeld. Het bedrijfsvloer egaliseren is dan ook een klus die je eigenlijk gewoon moet overlaten aan een professioneel bedrijf want dit is iets dat met veel zorg geregeld moet worden! Aangezien je hier namelijk velen jaren mee moet doen. Dit is vaak een basis voor een vloer die er dan overheen komt!3