I1k weet niet of er hier mensen zijn die ervaring hebben met de webshop van growexpert? Voor de mensen die dit niet hebben heb ik vandaag een stukje over kweken en waar je het beste je kweek spullen vandaan zou kunnen halen. Vandaag gaat het wel over een specifiek product dat ik besteld heb via deze webshop. Het product waar ik het vandaag over ga hebben zijn mammoth tenten. Je zult je vast afvragen wat dit precies zijn? Nou even in het kort dit zijn tenten waar je een klimaat kan forceren dat precies goed is voor de planten die je zou willen gaan kweken.3

Ik heb dit gevonden door een vriend van mij!

Zoals ik al zei heeft een vriend van mij me door verwezen naar deze webshop. Samen met die vriend kweek ik namelijk heel veel en we weten beiden wat het beste is voor de planten. Vandaar dat hij dit product dus graag met mij wilden delen. Het bleek na zijn gebruik een hele goede aankoop voor hem te zijn geweest. Door middel van de mammoth tenten is zijn kweek in een paar weken flink gegroeid. De planten zien er ook nog eens een stuk gezonder uit dan dat ze voorheen deden! 2