Ik woon sinds 5 jaar op mezelf en ik was een tijdje geleden op bezoek gegaan bij mijn ouders. Ik schrok heel erg van de manier waarop de tuin eruit zag. Heel veel stenen waren kapot of zoek geraakt. Mijn ouders gingen voor 2 weken op vakantie en ik wilde ze graag verrassen met een nieuwe straatstenen voor in de achtertuin. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat bij mijn ouders huis in de buurt gevestigd is. Mijn ouders woonde in Nijmegen dus ik ging op zoek op het internet naar een bedrijf in de buurt. Ik kwam na een tijdje op het internet te hebben gezocht uit op de website van Steenhandel Kan. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze proberen te bereiken. Er was ook erg veel informatie te vinden over de producten die ze aanbieden.


Aankoop

Ik ben vervolgens verder gaan kijken naar de straatstenen die ze aanbieden. Ik had een keuze gemaakt en ik ben overgegaan tot een aankoop. Alles was uit voorraad leverbaar dus ik kon de stenen direct meenemen. Ik ben twee dagen bezig geweest om de straatstenen op de plek te krijgen.